Els centres de creació d'art i artesania pioners del Districte de Sant Martí (barri de Poblenou) realitzen l'activitat de Tallers Oberts de manera conjunta bianual (l'altra edició es porta a terme al Maig), a través de la qual es podran visitar els tallers on creen i treballen els seus artistes, conèixer els processos i les tècniques que els creadors utilitzen en el seu treball creatiu de primera mà, veure la seva obra in situ, a més de poder conèixer els espais i centres on s'ubiquen els seus espais de treball.

En aquesta edició participaran 18 centres i espais per a la creació principalment orientats a les arts visuals i plàstiques i més de 120 artistes.

Els tallers participants són:
Can Felipa, Colectivo BAJEL, Espai de Creació Amistat 14, Espai Nyam Nyam, Estudi-taller Antoni Yranzo, Hangar, Laboratorio symbolon, La Escocesa-Centre de Creació, La Fundició de Poblenou, Mediodesign, MQ Creative Lab, NauArt, Niu:: Espai artístic Contemporani, Taller de Luz, Quadrat 9, Taller VINENT/La Contrasenya, Taller Espronceda 164, Zona. Factoria d'art

En paral·lel, els espais participants organitzaran tota una sèrie d'activitats creatives i obertes a tots els públics, tant conjuntament com individualment.
I, per primera vegada, es podrà visitar la exhibició específica d'obra dels artistes dels tallers participants a la sala d'exposicions Can Felipa Arts Visuals a partir del 6 de setembre fins el dia 27 de setembre.

Les activitats previstes estan destinades a sorprendre i a impulsar la participació i la creativitat de la gent de totes les edats que assisteixi als TOP.


Mapa TallersActivitats i Programació

Informació Circuit de Bicicletes

Circuit de Bicicletes durant els Tallers Oberts Poblenou

Passeja amb bici tot descobrint l'art contemporani del Poblenou. 
Gràcies al suport de Go Bike! oferim 14 bicicletes a més de que pots portar el teva.

TOP et convida a recórrer el barri i a conèixer tots els tallers amb bicicleta, serà un passeig per l'art, la cultura i l'arquitectura del Poblenou. 

Es realitzaran quatre sortides els dos dies de Tallers Oberts des del centre cívic Can Felipa (C / Pallars, 277).

Porta la bici, nosaltres posem la resta !!!

Per reservar les bicicletes s’ha de fer una reserva prèvia fins 1 dia abans del cada circuit a través de l’email duniaa.92@hotmail.com (es pot fer una reserva d’un màxim 2 bicicletes per persona). Inclou "Reserva bicicletes TOP Setembre" en el títol del missatge i espera confirmació per part de l'organització


Pots consultar els horaris i dates a continuació:  


Pots consultar els horaris i dates a continuació:  
L'exposició de la Festa Major 'Comunitats artístiques del Poblenou' a Can Felipa

Artistes participants: Antoni Yranzo, Angela Vinent, Jordi Soler, Mike Swaney, Marco Noris, Llapispanc, Albert Capella, María León, Juan Pablo Quintero, Muriel Boccardo, Akos Banki, Inge Nouws, Eulalia Naveira, Alberto de Blobs, Angel Guerrero, Angel Tello, Enric Farrés, Quim Pakard, Mireia c. Saladrigues, Sebastián Sanchez Zelada, Alvaro Muñoz Ledo, Gorka Ferrero, Marcos Balegno, Soledad Rubin, Llobet & Pons, Aggtelek, Ariadna Parreu, Pep Vidal, Jan Mech, Gerard Rubio), Marla Jacarilla Laura Llaneli, Victor Jaenada, David Mutiloa, Jonathan Millán, Sebastián Cabrera, Rasmus Nilausen y Ryan Rivadeneyra.

Dins del programa central d'actes de la Festa Major del Poblenou, la Coordinadora d'Entitats presenta una mostra d'una vintena d'artistes residents en els tallers i centres de producció participants a Tallers Oberts Poblenou (TOP).

Enguany la mostra es vertebra a partir d'un eix temàtic ample, el concepte de comunitat, directament relacionat amb la riquesa i diversitat de les dinàmiques de col.laboració entre creadors que tenen lloc i es generen en els diferents espais que participen a Tallers Oberts Poblenou. També es vol posar en valor un altre dels eixos centrals de Tallers Oberts, que és la voluntat d'entrar en diàleg amb el barri, en gran mesura perquè els llocs son espais que es defineixen per la forma en que s'hi relacionen les persones, perquè acullen comunitats.

La mostra és coordinada per la comissària Amanda Cuesta.

Sala d'exposicions de Can Felipa del 6 al 27 de setembre.
Inauguració: 6 setembre 19:30h.
Horari:
De dimarts a divendres d`17:00 a 21:00h.
· 7, 8, 14 i 15 set. d´10:00 a 14:00 i d`17:00 a 21:00h.
· 20 set. Taller-performance Autotrance biorretrointeractivo
· 11,21 i 22 de set. El centre cívic estarà tancat.
+info: www.cccanfelipa.cat
Acces lliure i gratuït


Convocatòria voluntaris informadors
Tallers Oberts Poblenou - Setembre 2013

Aquesta convocatòria és pel motiu de l'esdeveniment de Tallers Oberts de Poblenou dels dies 13 al 15 de Setembre de 2013 que estem organitzant el centres de creació artística i tallers artístics del Districte de Sant Martí (Poblenou).
Estem buscant un grup de guies - informadors voluntaris per efectuar les següents activitats:

Servei de Punt d'informació:
Atenció als usuaris / informar sobre els espais participants, ajudar a orientar-se i informació sobre les activitats que es duran a terme durant els Tallers Oberts Poblenou de Maig en els centres i generals.       Més informació...

Dinamitzador/a Circuit de bicicletes:
Servei de guia en les visites dels circuits de bicicletes entre tots els tallers participants als Tallers Oberts de Poblenou. TOP posa una bicicleta a la seva disposició.       Més informació...


Contacte

tallerspoblenou.org
facebook.com/TallersObertsDelPobleNou

La Escocesa, Centre de Creació
(+34) 93 165 00 20
email:
info@laescocesa.org
Subscriute a la nostra llista: top@lista02.laescocesa.org


Organitza
Coordinadora de Tallers Oberts Poblenou

Amb el suport de

Go Bike!

Col·labora
Districte de Sant Martí

Coordinadora d'Entitats de Poblenou

Miniguide

BCN OR DIE


URBAN RULES BCN

Audiovisual City

For free